Åben for alle teatertossede

Så spiller vi igen. Du kan følge med på facebook her eller se spilledatoer længere nede på siden.

• 2/11 Bredsten Håndværkerhus kl. 18:30 - 150 kr - 70kr. uden mad.
    Billetter: 25416490

3/11 Vejle Amatørscene kl. 19:30 - 120 kr
    Billetter: place2book.dk og i døren

9/11 Egtved Forsamlingshus kl. 18:30 - 150 kr
    Billetter: Egtved Lyd&Billede

10/11 Nørup Sognegård kl. 18:30 - 175 kr
    Billetter: Dagli’Brugsen i Ny Nørup

16/11 Givskud Forsamlingshus kl.18:30 - 150 kr
    Billetter: teater@giveskud.dk eller 23606208

Alle steder incl. mad, bortset fra Vejle

• Velkommen til Haveforeningen Vimmersvej til Bamses ære og til deres sommerfest.
    Vi har fem ægtepar.
    Livet er godt.
    Det er en hyldest til, at alt ikke behøver indholde stor dramatik. Helt basalt handler det også om en god lyd og en god tekst.
    Det er dansk hygge på højt plan hvis vi selv må være så fri.
    Det er en stilfærdig, hjertevarm, elskværdig kunstner der bliver hyldet, uden at vi nævner ham. Bamses tekster og de tekster han tog til sig, lå hans hjerte nær. Teksterne udtrykte lige det, hans hjerte var fyldt af, nemlig hans livslange kærlighed Kate og deres børn, Theis og Tine.
    Når Bamse sang fra sit hjertes skatkammer kunne han synge det så inderligt ud, så englene må have klappet i deres hænder og selv de mest banale ord, kom til at lyde smukt og rigtigt. Dette er ikke en Bamse - biografi, men et billede på hans plads i folkets og danskernes bevidsthed. Vi vil gøre vores bedste for at gøre det i respekt.

Foreningen er medlem af DATS